Bedrijfsfilms en bedrijfspresentaties

Producent Klaas Wilting heeft inmiddels diverse bedrijfsfilms/video/dvd producties op zijn naam staan. De reacties van de opdrachtgevers zijn uitermate positief. De presentatie van of in de film/video/dvd, of de voice overs, worden door Klaas Wilting zelf gedaan. Of, er wordt een presentator en/of een stem voor de voice over gezocht die bij de specifieke opdracht past.

Wat wil de opdrachtgever? Voor welke doelgroep is de film/video/dvd bedoeld. Wat wil de opdrachtgever met de film bereiken. Is de bedrijfsfilm voor een externe doelgroep of voor eigen personeel bedoeld. Is de film bedoeld voor instructie? Of, dat kan ook, is het een afscheidscadeau voor de werknemer die het bedrijf verlaat of een jubileum viert.

Deze en nog meer vragen worden in een persoonlijk gesprek beantwoord. De bedrijfsfilm of bedrijfspresentatie wordt altijd gemaakt in overleg en nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Logisch, die moet er een goed gevoel bij hebben. Het is immers de presentatie van zijn/haar bedrijf, organisatie of product.

Producent Klaas Wilting werkt nauw samen met een uitstekende regisseur, Richard van Kruchten, die alle vele films/video’s op zijn naam heeft staan. Hij heeft ook een aanzienlijk aantal producties gemaakt voor verschillende televisiezenders. Met hem werkt Klaas Wilting al jaren samen, zowel voor de bedrijfsfilms en bedrijfspresentaties als voor verschillende programma’s voor de regionale omroep Flevoland.

Ook op het gebied van vormgeving heeft Richard van Kruchten zijn sporen verdiend. Hij heeft een eigen studio en beschikt over de modernste apparatuur voor editting en het maken van leaders en grafische vormgeving. Het spreek voor zich dat er gebruikt wordt gemaakt van zeer ervaren cameraploegen voor beeld en geluid.

Er kan zeer concurrerend worden gewerkt door directe kontakten tussen, en samenwerking met opdrachtgever en producent. Door deze wijze van werken is er nauwelijks sprake van overhead kosten. Bent u geďnteresseerd, neem dan contact op via het e-mail adres klaaswilting@hetnet.nl

Enkele voorbeelden

Promotie Ecolamp (www.ecolamp.eu).
Korte versie / Lange versie.
Opdrachtgever; HCC

Modeshow.
Opdrachtgever; couturier Ronald Kolk

Hoe werkt de beveiligingsbranche.
Opdrachtgever; VPB (Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties)

Tracking en Tracing.
Opdrachtgever; Avero Achmea


Terug